Välkommen till din Takläggare i Enköping

Slå en signal på 08 – 580 970 04 eller fyll i formuläret!

Skicka snabboffert:

  Certifierad takläggare

  Med oss är taket i säkra händer, vi arbetar alltid enligt branschstandard..

  Kvalitetsgaranti

  Våra tak håller hög kvalitet och vi lämnar alltid garanti på utfört arbete.

  Rotavdrag takarbete

  Använd ROT för takarbete och få tillbaka 30 % av arbetskostnaden. 

  Takläggare Enköping

  Letar du efter en etablerad takläggare i Enköping? I sådana fall har du tur! Vi är stolta hantverkare som lägger stor vikt vid yrkesskicklighet och noggrannhet. När du anlitar oss för takrenovering eller andra takarbeten kan du känna dig trygg, allt vi gör omfattas av våra kvalitetsgarantier. Vi är redan experter på tak, men vi slutar aldrig sträva efter att bli bättre, så om du har feedback till oss efter avslutat arbete så är det mycket välkommet.

  Alla sorters takarbete

  Vi arbetar med alla typer av tak – det spelar ingen roll om du vill ha plåttak, papptak, tegelpannor eller betongpannor, vi arbetar effektivt med alla takmaterial. Om du står inför svåra val när det kommer till ditt tak och du inte vet vilket material som kommer att ge dig mest tak för pengarna så kan vi hjälpa dig med rådgivning, vi vet vad som lämpar sig bäst i varje given situation. Glöm inte att du kan göra 30 % ROT-avdrag på arbetskostnaden.

  Snabbt, effektivt och garanterad kundnöjdhet

  Takläggning & Takrenovering

  Oavsett om du behöver ett nytt tak eller en takrenovering i Enköping så står vi redo att hjälpa dig från början till slut. Vid läggning av nytt tak så hjälper vi dig självfallet även med taksäkerhet, det vill säga att vi ser till att taket är säkert för oss att arbeta på och även för dig som kanske behöver klättra upp och tömma hängrännan någon gång ibland. Takläggning Enköping är ett spännande yrke och varje takjobb är unikt därför behöver vi oftast komma ut och titta på ditt tak i samband med att vi skriver en kostnadsfri offert.

  Takmålning & Takservice

  Om du vill att ditt tak skall hålla länge så är takskötsel viktigt, du kan göra det själv om du har tid och ork – eller så låter du oss ta hand om det. De mest underhållsfria taksorterna är plåt och papp, det är också dem som har kortast livslängd och plåttak behöver man måla när färgen flagnar för att undvika att rost sprider sig. Tegel och betong håller längre men kräver mer underhåll då pannor lossnar och mossa växer. Vi erbjuder takservice för alla sorters tak och även takmålning i Enköping, när du behöver en takmålare – kontakta oss!

  Taket är tätare än någonsin

  ★ ★ ★ ★ ★

  Riktigt gediget arbete! Ser ut som taket kommer hålla livet ut!

  – Jimmy

  Prisvärd kvalité

  ★ ★ ★ ★ ★

  Riktigt bra kvalitet till ett schysst pris. Rekomenderas varmt!

  – Siavash

  Tack för allt!

  ★ ★ ★ ★ ★

  Utan er expertis och goda råd hade det regnat in vilken dag som helst!

  – Ulf