Våra tjänster

Takrenovering

Varje takrenovering är ett unikt arbete och för att vi skall kunna ge dig en rättvis offert kommer vi gärna ut och tittar på ditt tak för att skapa oss en mer precis uppfattning av vad som behöver göras. Du behöver inte oroa dig, att få en offert från oss kostar ingenting.

Takmålning

I vissa fall kan man stärka taket genom takmålning istället för att lägga ett helt nytt tak. De flesta tak klarar sig utan färg men om man har ett plåttak är det viktigt att färglagret inte flagnar eftersom det är färgen som skyddar plåten från att rosta. Att måla ett plåttak är betydligt billigare än att lägga om det, så håll koll på färgen!

Taksäkerhet

Taksäkerhet är en mycket viktig del av att arbeta på tak, för oss och även för dig som bara skall upp och rensa hängrännan. Vi hjälper dig gärna med att montera säkra stegar och annat som kan behövas för att ditt tak ska vara säkert för dig och oss att klättra upp på.

Takläggning

Inom vårt arbetslag har vi över 100 års erfarenhet av takläggning och allt som hör där till. Många av oss har spenderat halva våra liv uppe på tak och vi trivs rätt så bra där. När du anlitar oss kan du räkna med att vi vet precis vad vi gör och att du kommer bli nöjd med resultatet.

Takservice

Vi är en fullständig takservice-entreprenör som kan hjälpa dig med allt som har med tak att göra. Om du inte har tid eller lust att hålla koll på ditt tak så kan vi göra det åt dig, vi kommer ut och kontrollerar taket med jämna mellanrum och om något behöver åtgärdas meddelar vi dig med offert som du godkänner och vi löser problemet.

Samtliga takmaterial

Vi arbetar med alla sorters takmaterial, det spelar ingen roll om du vill ha papptak, plåttak, betongtak eller tegeltak – vi är experter på tak i alla dess färger och former. Vi kan även hjälpa dig med att välja takmaterial om du är osäker vid ett nybygge eller renovering.

    Rättvisa priser

    När du som kund anlitar oss för ett takjobb vill vi att du skall känna dig riktigt nöjd, inte bara med resultatet utan även med priset. Vi arbetar ständigt med att hålla nere priserna så att våra kunder skall få så mycket tak för sina pengar som möjligt.

     

    Garanterad kvalitet

    När det kommer till tak är det viktigt att det görs rätt och noggrant – och det är precis så vi gör det. För att du skall känna dig ännu tryggare med att låta oss sköta om ditt tak så lämnar vi även en kvalitetsgaranti på allt utfört arbete. Att våra takarbeten håller i längden är något vi är säkra på.